13 let AnChoice a dárky pro Vás

Slavíme 13. narozeniny
a rozdáváme Vám dárky
Milí přátelé,
 
je to tady zase, další narozeniny a již třinácté. Děti v tomto věku vstupují do puberty, ale tu má systém AnChoice již úspěšně za sebou. A že byla opravdu náročná 🙂  Stal se z něj již zkušený a silný dospělák, který je připraven Vám pomáhat při každodenní práci. 
 
Téměř čtyři stovky cestovních agentur a cestovních kancleláří již systém AnChoice spokojeně využívají a věříme, že i mnoho dalších připustí fakt, že náš mladík perfektně funguje a že je užitečným pomocníkem při každodenní práci prodeje zájezdů. Nebojte se změny, je to opravdu snadné a bezstarostné. 
 
Chcete našeho třinácteráka blíže poznat? Neostýchejte se nás kontaktovat a my Vám velmi rádi představíme všechny jeho dovednosti. Jistě Vás v mnohém překvapí a zaujme. Květen je lásky čas a dejte šanci nové lásce! Svou práci jistě milujete, tak si ji se systémem AnChoice ještě více usnadněte a věnujte se tomu, co Vás baví. 
Chci AnChoice
Máme pro Vás připraveny i narozeninové dárky:
Narozeninová sleva 50% na grafiku AnChoice Puzzle  
Vytvořte si snadno a moderní grafiku Vašeho webu a buďte jedineční. U nás to není drahé! Akce platí od 10.05. do 31.05.2024
Narozeninová sleva 100% na aktivační poplatek   
Sleva 100% na aktivační poplatek při roční předplatbě, 50% na aktivační poplatek při měsíčních platbách licence. Akce platí od 10.05. do 31.05.2024
Narozeninový upgrade 
K našim 13. narozeninám Vám nabízíme bezplatný upgrade z balíčku Economy na balíček Business. Akce platí od 10.05. do 31.05.2024. Platí pro nové licenční smlouvy na první rok s roční předplatbou. Platí i pro stávající klienty s balíčkem Economy při uzavření nové roční licence na balíček Business na první rok a doplacení rozdílu zbývajících měsíců licence v ceně balíčku Economy. 
V AnChoice máte k dispozici:
* více než 100 000 000 aktualizovaných termínů zájezdů
* online ověření ceny a dostupnosti již u 38 CK
superrychlé vyhledávání dle nejrůznějších parametrů
okamžité zobrazovaní celkové ceny za rodinu na Vašich webech
snadnou tvorbu nabídek a newsletterů
moderní grafiku webů
komplexní správu obchodních případů
* zájezdy německých a rakouských CK
* recenze od TripAdvisor
* AnChoice Online Booking – modul pro online prodej zájezdů CK
* mnoho dalších užitečných nástrojů pro každodenní práci CA a CK
Chci AnChoice